Actuele berichten

Lees meer...
Op zondag 1 juli viert de Ekklesia om 10.30 uur in de Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11 Breda.
Met deze viering sluit de Ekklesia het seizoen 2017-2018 af.

Onder leiding van het Ekklesiakoor met dirigent Myriame van Genuchten en pianist Herman van Rooijen zingen we o.a. Boek jij bent geleefd, Deze woorden aan jou opgedragen, Die mij droeg op adelaarsvleugels.

Toespraak wordt verzorgd door Franck Ploum

NA AFLOOP IS DE AFLSUITENDE ZOMERBORREL! 
Lees meer...
Op 17 juni viert de Ekklesia om 10.30 uur in de Lutherse Kerk aan de Veemarktstraat 11 Breda.

In deze viering staat de 'Brief van Jacobus' centraal en de toespraak is in handen van gastspreker Alex van Heusden, bijbelwetenschapper uit Amsterdam.

Lees meer...Onder leiding van het ekklesiakoor met dirigent Myriame van Genuchten zingen we o.a. De tafel der armen, Wat geen oog heeft gezien, Van grond en vuur. Daarnaast o.a. ook het Onze Vader uit de Pinksterliturgie 'Licht en liefde onstuitbaar' van Franck Ploum en Arjan van Baest.

Lees meer...
Op zondag 3 juni om 10.30 uur viert de Ekklesia Breda in de Lutherse Kerk aan de Veemarmkstraat 11 Breda.

Dit is de laatste viering in de serie over het Johannesevangelie. Centraal staan de zeven 'IK BEN' woorden van Jezus. Toespraak wordt verzorgd door Franck Ploum.

Onder leiding van het Ekklesiakoor met dirigent Myriame van genuchten en pianist Erna Melis, zingen we o.a.: Schiftlied (Oosterhuis/Oomen), Jij aanhoudend licht (PLoum/Löwenthal), Lied van Micha (Oosterhuis/Oomen) en Onbeeldbaar God (Ploum/Löwenthal).

Activiteiten

Vieringen

Stichting Ekklesia Breda | ANBI | Geestverwanten | Facebook | Twitter