Actuele berichten

27 juni 2020
b_320_0_16777215_00_images_nieuwsbrief_luthersekerk___stoelen_anderhalve_meter.JPG

Op 5 en 12 juli vieren we om 10.30 uur in de Lutherse Kerk Breda.
Franck Ploum zal de toespraken verzorgen. Daan Boertien (5 juli) en Henri Heuvelmans (12 juli) nemen plaats achter de vleugel.

Of er koorzang is, of alleen muziek, dat is nog niet helder. Hoewel de persconferentie van woensdag jl. ruimte geeft aan koorzang, is het RIVM nog niet gekomen met de woensdag jl. toegezegde richtlijnen en restricties hiervoor. We gaan er dus niet van uit.

Samenkomen, elkaar ontmoeten, samen stil zijn, verstillen en luisteren naar woorden uit de Schrift. Muziek en melodie binnen laten komen, wellicht zachtjes mee neuriën. Na afloop – op afstand – horen hoe het met de ander gaat. Elkaar vrede en alle goeds wensen. Kortom genoeg redenen om te komen!

Reserveren noodzakelijk!

Voor deze vieringen is reserveren noodzakelijk. Er zijn tussen de 60 en 70 plaatsen (op 1,5m afstand). Het precieze aantal is afhankelijk van het aantal mensen dat alleen of met twee komt. U kunt vanaf nu voor beide vieringen reserveren. Uw reservering is nog geen garantie voor een plaats. Op basis van het aantal aanmeldingen kijken we wie er kunnen komen en bij ‘overtekening’ willen we zorgen dat iedereen in elk geval een van beide vieringen kan bijwonen.

Reserveren doet u via de mail, u geeft uw naam door en de viering(en) die u wilt bijwonen. Komt u samen met iemand en kunt u naast elkaar zitten dan graag in 1 mail samen aanmelden.
Uiterlijk woensdag 1 juli hoort u of u zondag 5 juli daadwerkelijk kunt komen. U ontvangt dan een instructiemail en er komt een filmpje online, over de logistieke gang van zaken.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN VOOR DE VIERING(EN)

Streamen?

Op dit moment onderzoeken we of de viering live-gestreamd kan worden, zodat mensen thuis mee kunnen kijken. Of dat lukt weten we in de loop van komende week. Terugkijken kan sowieso via ons YouTube kanaal.

Voorbedenboek

Tijdens de vieringen ligt er bij de ingang geen voorbedenboek. U kunt een eventuele gedachte of bede per mail aan ons doorgeven deze gedachten en gebeden worden dan in de voorbede meegenomen. Ook wanneer u zelf niet nar de viering komt, kunt u een voorbede doorgeven. Zet er wel even bij voor welke vieringen (5 en/of 12 juli) uw bede bedoeld is.

KLIK HIER OM EEN VOORBEDE DOOR TE GEVEN

Activiteiten

Stichting Ekklesia Breda | ANBI | Geestverwanten | Facebook | Twitter